Saturday, December 26, 2009

Storm Warrior 2


Dulu time muda2 memang minat gak komik ma wing shing ni...10 tahun dulu pon ada tgk citer part 1 dia..walau tak berapa follow sgt jln cite komik tp kira ok la cite part 1 dulu tu..
Kini..selepas lebih 10 tahun..maka keluar la part 2 dia..so kitorang pon pi ler tengok..mana tau best lagi kot dari part 1...
Dah la masuk panggung lewat 5 minit..biasa citer tak start lagi...ni cepat pulak startnya...masuk2 bedebak.bedebuk begaduhnya...watak l kurang mcm komik la..atheis jati..atheis kuntum..pendekar tanpa nama..memang gempak la cgi dan fight nya..tp yang paling best bila tgk ustaz akhil hay kita berlakon jadi tanpa nama..memang sebijik ngan rambut rebonding dia tu...
tgk tu ustaz kita yg paling kiri tu...

gadoh punya gadoh..ketua jahat pon mati...terus citer tu jadi gila...dekat sejam lebih penjejak awan ngan badai bergadoh..letih sungguh...gadoh dlm fikiran..gadoh betul2...memang letih ler...jalan citer entah kemana...yg dia tahu gadoh sampai abis cerita....memang hampeh sungguh citer ni..baik beli komik je dari buang duit tgk citer nih.....

2 comments:

  1. betul la memang saling tak tumpah....

    ReplyDelete
  2. hoo jadi betul la tak best citer tu hermmm

    ReplyDelete