Monday, August 3, 2009

Birthday Celebration

31 Julai merupakan tarikh istimewa bagi saya dan Misha (anak kedua)kerana kami berkongsi tarikh birthday yang sama. Boleh celebrate sama-sama dan saling ingat mengingati..

Macam mana boleh sama?

Masa mengandung dulu dah overdue..suppose bersalin 27 hb Julai 01...tapi tak beranak pulak...so saya cadangkan Prof. Dr. Siti induce pada tarikh birthday..alhamdulillah, dengan izin Allah, Nur Amisha pun lahir pada pukul 4.30ptg (masa tu tengah azan asar) 31 Julai 01 kat UMSC.

Malam sebelum birthday....30 Julai 09, Misha begitu excited nak sambut birthday..pagi2 lagi dah bangun & wish Happy Birthday! Begitu juga ngan Kakak. Tapi yang tak bestnya birthday tahun ni jatuh pada hari Jumaat...so sambutpun ala kadar je le...Husband bawa sekeluarga makan kat Saujana Utama Club House...sebelum pi makan, misha & kakak bagi present..ingat jugak budak2 tu..Misha bagi sikat rambut, kakak bagi perfume...diaorang p beli kat kedai AMS dekat rumah petang tadi ditemani oleh Kak Eni...terharu gak coz saya dan husband tak beli apa2 lagi kat dia...janji nak beli weekend tu.

Restaurant Reception Counter

Birthday Girls

Kakak & Misha

Memey & Kak Eni

1 Ogos 2009, balik kampung kat Teluk Intan, ada kenduri doa selamat dan arwah sebelum puasa pada hari Ahad. So malam tu, celebrate sekali lagi n family adik..kali ni sambut 3 orang sekali, saya, misha dan memey (lahir pada 11 Ogos 2006) ramai sikit..baru meriah. Beli Kek dan masak mee goreng sikit.

Birthday Cake

Misha & Memey

Ready nak tiup lilin


No comments:

Post a Comment