Monday, July 25, 2011

Birthday Present from Nuffnang and TGV Cinemas

Aku dapat email dari Nuffnang seperti berikut:


Betapa excited dapat birthday present ni..so hubby aku tolong ambilkan dengan bawa salinan email ni.
So dapatlah empat tiket complimentary dari Nuffnang office.Tarikh akhir kegunaan pada 31 August 2011.


Namun begitu ..kegairahanku utk menonton Harry Potter menggunakan pass ni terbantut. Nak tahu kenapa? Filem yang boleh ditengok terhad kepada filem yang bukan blockbuster atau pun yg dah suam-suam kuku...iaitu filem yang sudah 2 minggu ditayangkan kat panggung. So terpaksa aku hold dulu tiket ni..tak tahu bila nak tengok memandangkan Ramadhan dah dekat ni.

Walaubagaimanapun terima kasih kat Nuffnang serta TGV Cinema kerana telah menyenarai pendekkan blog aku sebagai penerima hadiah...

4 comments:

  1. wah bagi le kita satu

    ReplyDelete
  2. camna nak bagi, namapun tak tau..hehehee..

    ReplyDelete
  3. wah dah jadi blogger sejati

    ReplyDelete
  4. teringat plak pada Raje...dari JB

    ReplyDelete